WEDSTRIJD SAV Futsal Morlanwelz - FS Gelko Hasselt  4 - 6  (2-4)

DATUM 13-01-2017  21:15

DOELPUNTEN 2' Cordier 1-0, 3' Lolo 1-1, 8' Beslija 1-2, 9' Lolo 1-3, 11' Doclot 2-3, 18' Kaddouri 2-4, 24' Dendane 3-4, 34' Doclot 4-4, 37' Lolo 4-5, 39' Gonzalo Carsi 4-6

VERSLAG Gelko Hasselt kreeg afgelopen speeldag niet alleen een moeilijke tegenstrever voorgeschoteld maar ook de verplaatsing g naar Morlanwelz was niet meteen makkelijk te noemen. Gelko was nog niet bekomen van de busreis en kon na een minuut al gaan achtervolgen, Mistastten in de defensie en de thuisploeg 1-0 voor.Lolo van Gelko zet de scheve situatie binnen de minuut terug recht, het staat 1-1. Het was een snel en snedige wedstrijd zoals meestal tussen beide teams, we spelen 8 minuten wanneer de her optredende Beslia de 1-2 kan binnen knallen. Hasselt heeft nu de drive gevonden en wanneer Kaddouri en Lolo elkaar vinden staan de Limburgers 1-3 voor. Wanneer Gonzalo dan snoeigard kan uithalen is Kaddouri de 2-4 ruststand op het scorebord zetten.

Wedstrijd kant en klaar maar niets is minder waar, de thuisploeg weet de fouten van Gelko genadeloos af te straffen en zo taat het plots terug op gelijke hoogte, 4-4. Gelko schiet dan net op tijd wakker en wanneer Hasselt een hoekschop mag nemen is de mooiste van de voet van Lolo een feit, de bezoekers terug 4-5 voor. Zoals steeds schakelen de Walen over op vliegende doelman en zo krijgen ze twee grote kasen die benut worden en wanneer Gonzalo, weer hij, een minuut voor het einde de 4-6 kan binnen prikken heeft gelko Hasselt de punten beet en blijft het zo in het spoor van leider Halle Gooik.